Lányok volt már veletek olyan hogy megbántatok egy frizurát?
Szerintem ez a megbánás dolog idővel jön vagy múlik.
Nekem volt szerencsém kipróbálni még 13 éves koromban (vagy 14, pontosan nem tudom) egy nagyjából szájig érő egyenesre vágott hajat szeretett nagymamámnak köszönhetően.
Tudni kell hogy a szüleim a mamámra bíztak 2 napra és mondták neki hogy fodrászhoz vigyen el. Na ő ezt egy kicsit átértelmezte mert elvitt fodrászhoz de meg is "parancsolta" a fodrásznak hogy milyen hajam legyen. Ha jól emlékszem akkor még el is sírtam magamat a székben de lehet hogy csak utána. Nagyon nem tetszett
Most 25 éves vagyok, felnőtt fejjel átgondolva levágattam újra szájig érőre és hátul felnyírtra.
Most nagyon megszerettem.
Rövid tüsi hajat vágattam. Dús egyenes szálú hajam, és enyhén elálló füleim vannak, mondanom sem kell mi lett az eredmény, mint egy nagy fülű sündisznó.
Másodiknak pedig hosszú hajat növesztettem, szép volt, de akartam bele egy kis átmenetet. A fodrász csaj olyan furcsán vágta le, hogy fél évre ránőtt a fejemre a hajráf, mire hordható lett anélkül is.
Nem feltétlen a frizurát bántam meg, hanem, hogy olyanhoz mentem, aki nem tudta kivitelezni. A szokásos fodrászt felhívtuk valamikor május elején, de be volt telve a ballagások közelsége miatt, ezért csak július huszon valahányadikára tudott volna beírni. Kerestünk egy másikat, olyat, akihez ismerősöm gyerekei jártak.
Nagyon kedves nő volt, olcsón vágta le a hajam, mindössze 900 forintomba fájt. De az eredmény cudar lett. 3 féle képet mutattam, hogy tudja, mennyire nyírja fel a tarkómat, mennyit hagyjon oldalt, mennyit elöl, ezeket elmondtam neki világosan. Viszont, mikor elért arra a pontra, hogy már szerintem jó volt, még tovább nyírta, miközben élvezettel mondogatta, hogy "nagyon jó döntést hoztál" "sokkal szebb leszel" "ez a haj sokkal jobban áll, mint az a bubi" közben pedig megkopasztott. Alig maradt 3-5 centi hajam a fejem tetején, úgy néztem ki, mint Joakim Broden és Gyurcsány Ferenc szerelemgyereke. Hol leszbikusnak, hol pedig fiúnak néztek. A hátulját folyton elaludtam a hajamnak, alig vártam, hogy a szokásos fodrászom megigazítsa.
Végül pár hónapig relatíve elégedetten léteztem a rövid, akkoriban szerintem menő hajammal, megnövesztettem egy srác miatt, majd levágattam a vállam fölé, aztán azóta sokkal elégedettebb vagyok, jelenleg az államnál van kb és így sokkal többnek tűnik, mint mikor sörényszerűen lógott és kevésbé idegesít elalvásnál, fésülni is ritkábban kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!