A hajszínező egy hét után is befogja a bőröm, mit csináljak?
Egy hete lett festve, azt hittem nem akar lejonni a boromrol, de rájöttem hogy fog, a párnámat is befogta már meg pár ruhámat.
Nem merem mosni, csak hideg vízzel, meg kéne mosnom melleggel, hátha elmulik a probléma? A kezemet is teljesen befogta.
Egyébként alfaparf Sötét lila festékje.
Már 3szor is megmostam, a színe is elkezdett fakulni, de még mindig fog. Lila színű a fülem és a homlokom, mit tegyek?
Hogy lehet hogy a színes hajú embereknek az utcán nincs színes fülük mellé?
Úgy tudtam ez egy jó márka, nem is volt olcsó. Mit vegyek akkor hogy ne történjen meg a kovetkezőn~l?
Azért nem színes a fülünk mert otthon lesikáljuk, nyugi a hónap bármelyik napján kelhetek rózsaszín csíkkal az arcomon, csak mire kilépek az utcára leszedem pl bőrradírral (de van fodrászoknak festék lemosó, nagyon szépen leszedi, lehet majd veszek egy flakonnal), a homlokom sokszor marad színes ahogy izzadok csak eltakarja a frufrum.
#3 attól függ mi a cél. A hideg víz akkor jó ha azt akarod tartós legyen a szín, ha az a cél hogy minél előbb kifakuljon akkor tényleg nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!