Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros hajra mit ajánlotok,...

Zsíros hajra mit ajánlotok, házi praktika?

Figyelt kérdés

Szóval,mivel óránként tehetek kérdéseket,ha nem baj itt összeszorítom őket.:)

Nagyon zsírosodik a hajam,valami házi praktikát,ami véglegesen megszünteti?

A másik a hajhullás.ahogy egy picit huzom a hajam,egyből jönnek a hajszálak.mit tegyek ellene??!és még nem is dús a hajam....

Biovanne,Revalid kapszula mennyire hatásos,mire jó,beválik?

Nagyon köszi a válaszokat!!!

12|L

2010. szept. 9. 00:37
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Én kollagén kapszulát szedek, nekem nagyon jót tett a körmömnek is, a hajamnak is. Patikákban lehet kapni (vény nélkül természetesen) , én olyat szedek, aminek rózsaszín a papírja, és rá van írva, hogy kollagén-kapszula. 70 darab van benne, én napi 2-őt szedek, de lehet napi 1-et is (szerintem neked még sok lenne a napi 3)

Zsíros hajra pedig ha jól tudom a kátrányos szappant szokták ajánlani. Illetve bármilyen jó gyógynövényes szappant kipróbálhatsz, állítólag ezek jobbak, mint a samponok. Egy nagyon fontos: ha szappannal mosod meg, utána feltétlenül öblítsd le citromlével (vagy higított citromlével) a hajad pH értékének a helyreállítása miatt! ( hacsak szappannal mosod meg, nagyon szárz lesz, ezért kell leöblíteni citromlével).

Állítólag a sörrel való leöblítés és bedunsztolás (leöltöd a hajad/fejed sörrel, bedörzsölöd a fejbőrödbe, és zacskót húzol rá, mondjuk 1 vagy 2 órára) is jót tesz neki.

Én Gliss Kur sampont használok, nekem ez bevált, nekem is nagyon hullott a hajam. De ha ez nem válik be, mindenképp próbálkozz szappannal.

19/L

2010. szept. 9. 01:41
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

zsíros hajra patikában adnak sampont ami esetleg segít, egyébként önthetsz rá ecetet vagy sört, de szerintem mocsok büdös mindkettő :) és nem lehet kimosni a szagot.

hajhullás...én ricinusolajjal kenem, egész jó... Revalidot szedtem, hát az is büdös:D komolyan, én még a bőrömön is éreztem a szagát...a körmömnek jót tett, a hajammal semmit. rádásuo zabáltam tőle mint egy disznaj, még jo hogy nem vagyok hízékony.

egyébként ha húzod a hajad természetes hogy jön ki egy kevés haj... NAponta kb 100 hajszálunkat veszítjük el, hajmosásnál többet.

2010. szept. 9. 04:58
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

1. válaszoló, ez a kollagén-kapszula mennyibe kerül?

És esetleg nem tudsz valami terméknevet vagy márkát vagy valamit mondani? Mert akkor rákeresnék neten mielőtt megveszem és elolvasom a leírást :)

2010. szept. 9. 05:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Zsiros hajra nem tudok jo otletet adni, de a hajhullassal kapcsolatban erdemes elgondolkodni nehany betegsegrol. Ezert a hajhullas miatt probalj meg beszelni egy dokival, mert a hajhullast okozhatja pl. emesztesi problema, cukorbetegseg, genetikai okok, es meg ezer mas. Egy jo borgyogyasz tud jo tanacsokat adni a zsiros hajjal kapcsolatban is (kerdes, hol laksz, lehet, egy nagyobb varosban konnyebben talalsz jobb dokikat).
2010. szept. 9. 06:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Dettó ez a problémán.

wu2 zsíros hajra a tuti!!!

hajhullásra pedig nekem egy egyszerű multivitamin vált be.

ugyan az van benne mint a revalidban...csak olcsóbb.

2010. szept. 9. 09:51
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.:)

majd megnézem a DM-ben.

és nem hiszem,hogy emésztési zavarom lenne,sok multivitamin pezsgőtablettát "iszom".de én ugy tudom,a ricinus olaj zsíros hajra nem jó.amugy a hajam annyira nem hullik,csak ha huzom.én ugy tudtam egy nap 3-4 hajszál hullik ki.=))

na ok.köszi a válaszokat.:)

2010. szept. 9. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:

3-4 hajszál?ugyan:) 100:)ne aggódj, anno en is ketsegbe voltam esve hogy úristen hullik a hajam:S mikor fodrászhoz mentem, mondtam neki, h úgy aggódok, hogy mi baj lehet :/ Erre mondta hogy most, ahogy megmosta teljesen normális hajmennyiseg hullott ki. Mondjuk nekem jó dús hajam van, szóval nekem jobban is hullik.

Zsíros hajra nekem bevált a nivea sampon: [link]

2010. szept. 9. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:
hát ha már igyis ilyen sűrűn mosod a hajad nem fog ártani neki a rici. én naponta mosm, már 10 éve, a ricit egy éve használom, és nem romlott az állapota a hajamnak.
2010. szept. 9. 15:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!:)

Első válaszoló vagyok.

én 2000Ftért vettem itt Budapesten.

[link]

no megtaláltam, pont ezt szedem:)

2010. szept. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!