Egy lányon mi a legfontosabb nyaktól felfelé? Haja? Szeme? Neked melyik?
Ha most arra vagy kíváncsi, hogy a pasik mit néznek a nőkön, akkor ki kell ábrándítsalak...
A pasik a nők MELLÉT, lábát, fenekét nézik meg...
A pasik amúgy csak "foltokban" látnak, az ÖSSZKÉPET látják meg (mintha te összehunyorítanád a szemed és csak ezt a hunyor-képet látnád)...
Nem nézik a részleteket, a cicikre fókuszálnak leginkább! :-DDDD
Ahhoz, hogy meglássák a hajad, szemed, szád, ahhoz több idő kell az átlagos pasiknak (kb. 2 hónap, vagy mikor lefeküdtetek, utána 1-2 nap)...
17:04
Te férfi vagy? Mert ha nem, akkor ki kell hogy ábránditsalak, nekem speciel nagyon fontos az arc, és az hogy összességében csinos, ápolt legyen a lány. Persze XY faluvégi kocsmában lehet hogy igaz a férfiakra az, amit te írtál..:S:S
Szerintem a 17:04 nő, és mint olyan, hülyeségeket beszél :D
Én is csatlakozom a kiábrándítók seregéhez, bizony számomra is nagyon fontos az arc, és abszolút az összképet nézem. Egy "átlagos" testű lánynál pl, akit csak a szemem sarkából látok, meg se néznék, de ha az arca szép, elidőzök a többi részén is, megpróbálva a legjobb "dolgait" megtalálni.
Hogy nekem nyaktól felfele mi a fontos? Az arc, ha az szép, akkor a szem, szemöldök, haj bármilyen lehet. De ha az arc "csak" átlagos, sokat lendíthet a dolgon egy szép, hosszú (de legalább félhosszú) hullámos haj, ami nem szőke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!