Hogy hívják pontosan azt a hajsütőt ami hullámosítja a hajat?
Figyelt kérdés
Nem arra a hagyományos hullámokra gondolok,hanem azokra az újabb fajtákra.Előre is köszi:)2008. dec. 14. 19:59
2/3 anonim válasza:
Ha erre gondolsz akkor van az Imetec Belissima Creativity. hajas Lacitól, tudod. De ez nem hajsütő hanem hajvasaló, amivel hullámos hajat is tudsz csinálni. Az első válaszoló ezt elfelejtette odaírni, mert ez tényleg nem hajsütűvas :)
3/3 anonim válasza:
Igen, annak, de ne ruházz be rá, mert a legolcsóbb hajvasaló is tudja ugyenezt, egy a lényeg, hogy a vasaló teste, vagyis ahol a lapvasak helyezkednek el, az lehetőleg henger alakú legyen, és kb 4 centi széles. Én teszteltem és bizonyítottam. Csak ismerni kell a technikát, de a youtubon sok klipp van, ami megmutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!