Melyik hajvasalót vegyem?
Figyelt kérdés
Mindenképpen gőzölős hajvasalót szeretnék venni, de nem csillagászati áron. Kettőt néztem ki, de nem nagyon értem miért van köztük kb. 10000 Ft különbség. Az egyik az Eta 333790000 Fenité hajvasaló, a másik a belossima 11632 b28 100. Nagy különbség van köztük? Melyiket lenne érdemes meglenne?2021. dec. 26. 23:43
1/2 anonim válasza:
én most karácsonyra vettem egyer a magic hairtől a gőzölős hajvasalot megvagyok vele elégedve, féláron vettem 15 ezer forintért, én a helyedbe szétnéznek ezen kívül meg tapasztalatom van a babyliss-el is de az is baromi drága. sajnos azt nem ismerem amiről írtál
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, mindenképpen megnézem a magic hairt is akkor.
2021. dec. 26. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!