Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a Clinique...

Mi a véleményetek a Clinique 3 lépéses arcápoló szettjéről?

Figyelt kérdés
Eddig sok jót hallottam róla, de elég húzós az ára, ezért gondoltam még gyűjtök egy kis infót róla. Ti hol és mennyiért vettétek, illetve hogy vált be?
2010. szept. 7. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, én sokáig használtam a zsíros bőrömre és jó is volt, de idővel rájöttem, hogy igazából annyira azért nem tud sokat. A szappant és a tonikot is simán ki lehet váltani egy DM-s Alverdére a krémjét pedig bármire, ami minőségi és zsíros-kevert bőrre van. Őszintén megmondom én átváltottam az Ilcsi kozmetikumokra és szerintem sokkal többet ér.Szerintem a Cliniquenek nem ér annyit ez a szettje, mint amennyire felturbózzák.Jó nagyon a Clarins Hydra Quench créme-gélje, ezt is használom.

A szappan helyett én a Hymalaja Herbals uborkás arctisztító szappanját használom és sokkal jobb.

Én anno az első 120 ml krémet az Ebayről vettem postával együtt volt 4000 ft és nem ér többet.

Ami viszont nagyon jó és egyszerűen nem találtam még jobbat, az Estée Lauder Advanced Night Reapir Recoveri komplex. Ez egy amolyan gyógynövényfőzet és nem véletlenül van horroráron. Estére krém alá kell elkenni és reggelre olyan az ember bőre, mintha ujjászületne, nagyon jó zsíros bőrre is.

2010. szept. 7. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:
úristen te ennyi mindent kensz magadra? hogy bírja a bőröd.OMG, amúgy szerintem semmit nem ér a clinique. még az illata sem tetszett
2010. szept. 7. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!