Miért mondják, h. ha elkezdesz kozmetikushoz járni, utána már folyamatosan kell?
A rendszeresseget nem az arctisztitasra ertik, hanem a gyantazasra.
De ha egyszer elmesz arctisztitasra, akkor latni fogod a kulonbseget, es menni fogsz rendszeresen. Szerintem a legtobb no imad kozmetikushoz jarni, hiszen megszepit. Es ki ne szeretne szep, szebb lenni.
Tegnap irtam egy kerdezonek itt, aki azt kerdezte, hogy nagyon erzekeny borre, ami pattanasos is, milyen arcradirt ajanlunk. En irtam neki, hogy eloszor is TISZTITTATNI kell az arcat, es nem radirozgatni. Az nem jo. De o nem ertette meg, azt irta, hogy nem fog kozmetikushoz menni. Hat, aki ennyire erhetetlen, es azt gondolja, hogy a fogkremtol es az radirtol nem lesznek pattanasok, akkor kenegesse csak.
Szoval a borod dehogyis lesz csunyabb, sokkal szebb, tisztabb lesz a borod, es ha meg meg is masszirozzak, attol pedig ujraszuletsz, annyira isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!