Ha pattanásos a combom és a fenekem egy része, akkor érdemesebb gyakrabban cserélni az alsóneműt és a pizsamát?
Figyelt kérdés
Alsóneműt naponta váltok.
Pizsamában dolgozom otthonról. (Home office)
Emiatt egész nap pizsiben vagyok szinte. De azt csak 3 naponta cserélem.
Betadine-os samponnal mosom most a bőrt az érintett részeken. Az részben segít.
2021. dec. 23. 11:19
1/12 anonim válasza:
Nem kéne ugyanazt a nadrágot hordani 3 napig, az tuti. Szerintem minimum naponta cserélni kéne. Lehet hogy a székekre is ráférne egy mosás.
2/12 anonim válasza:
A sok ülés okozhatja ezt. Próbálj meg jobb minőségű fehérneműt és nadrágot venni. Hámlaszd otthon a feneked és a combodat.
3/12 anonim válasza:
Ne pizsiben dolgozz. Melegítőt vagy cicanacit vegyél fel. Amúgy nadrágot nem kell minden nap cserélni/mosni, de azért ne éjjel-nappal hordd.
4/12 anonim válasza:
Tudom javasolni a test hámlasztását,vagy akár csak a pattanásos területet.
The ordinary 7% glikolsav erre tökéletes akár. Este tusolás után , bekenegeted , heti 2 max 3-szor javasolják ! Krémmánia, kereső, the ordinary glikolsav ..rengeteg vélemény van róla.
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Ezt a glikolsavat tusfürdő előtt vagy után használjam?
És csak bekenem és le is mosom azonnal?
Vagy várjak 2 percet pl mielőtt lemosom?
2021. dec. 23. 19:44
6/12 anonim válasza:
Tusolas és torolkozes után kell. Ez egy folyékony állag.Egész éjszakára fent kell hagyni és reggel mikor mész újra tusolni lemosni.De vigyázz mert fényérzékenyít. Ha fényre mész, akár strand akkor fényvédőzz.
7/12 anonim válasza:
Ja és van aki javasolja a hámlasztó beszívódása utan(pár perc) a hidratálást.
8/12 A kérdező kommentje:
De én csak este szoktam zuhanyozni. Szóval utána reggel nincs ilyen tervem.
Fontos reggel zuhanyozni utána?
2021. dec. 23. 22:29
9/12 anonim válasza:
Én a helyedben gyakrabban cserélgetném a nadrágot (naponta). Esetleg még egy szalicilsavas lemosót megpróbálhatsz használni rajta (pl. CeraVe), nekem bevált erre a problémára.
10/12 anonim válasza:
Kérdező! Nincs belőle probléma. Én amugyis szoktam reggel ott lent tusolni meg így biztonságosabbnak érzem a hámlasztást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!