Melyik a legjobb szalon?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos otthon elrontottam a hajamat( befestettem és nem olyan lett amire számítottam).
Azonnal bejelentkeztem fodrászhoz aki leszívatta az egészet majd befestette… hát rosszabb lett mint előtte, aztán mondtam keresek valahol a környéken egy drágábbat de csinálja meg úgy h ne kelljen sapkába járnom, na meg is csinálták hát szörnyű..
Na mind1 a lényeg hogy Budapest környékén ki melyik fodrászatot ajánlja aki tényleg tud hajat festeni?
A pénz nem számít..
Hajas szalon? Black Velvet hair? Stb…
Kinek mik a tapasztalatok?
Muszáj elmennem mert nagyon szégyellem a hajamat
De inkább olyanhoz aki tényleg ért a szakmához
2021. dec. 22. 19:53
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Ne szalont keress, hanem fodrászt. A legjobb szalonban is kerülhetsz béna szakemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!