Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A bekevert festék később is...

A bekevert festék később is felhasználható?

Figyelt kérdés

Eddig mindig úgy használtam, hogy valamennyit összekevertem belőle amennyit kb fel is használok. De azon gondolkodom, be lehet ezt úgy keverni hogy nem használnám el mindet? Hanem pl 1 hónappal később használnám fel a felét mondjuk? Csak mert totál megváltozik a színe ugye, és nem tudom így elále.

Köszönöm

2021. dec. 21. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem.
2021. dec. 21. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem
2021. dec. 21. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Miért ne állna el, ha légmentesen lezárod? Annyi, hogy felhasználás előtt ismét alaposan fel kell keverni.
2021. dec. 21. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Hiába pontoztok le. A kémiai folyamatok abban a pillanatban indulnak, hogy összekevered a két alkotóelemet. Azt azonnal fel kell hasznàlni, nem lehet tartogatni, mert később nem fog működni.
2021. dec. 21. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy 4-es mondja, ez egy kémiai folyamat ami ha befejeződött már nem sokat ér a festék. Ráadásul légmentesen lezárni nagyon rossz ötlet, vannak azok a festékek amiket ilyen kis csőrös flakonba kell összeönteni, felrázni és mehet is a fejedre. Na, az összesben leírják hogy ha összekeveredett NE zárd le a száját mert a kémiai reakció közben gázok is képződnek amik szétrepesztik a cuccot ha nincs hova kijutniuk
2021. dec. 22. 08:00
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

En egyszer ott felejtettem a csapnal a szokito masik felet es masnapra igy feldagadt es kifutott a talbol xd

Szoval tuti nem, a helyedben nem trukkoznek ezzel, nagyon nem mindegy mit es hogyan kensz magadra, a hajfestes ugye alapbol karos.

2021. dec. 22. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van eltéve tartalékban a padláson bekever festék... Nekem ne mondjátok, hogy nem áll el, mert nem igaz. A lepontozást sem igazán értem.
2021. dec. 22. 23:41
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
#7, nyilván mert hajfestékről van szó…gondolom te másról beszélsz…
2021. dec. 23. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Jah, értem. Logikus. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy ez a kérdés eredetileg az otthon témakör alatt volt... Nem vettem észre, hogy közben átkerült a hajápolashoz.
2021. dec. 23. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!