Philips Lumea IPL szőrtelenítő készüléket használ itt valaki?
Remélem, hogy van itt olyan, aki használja és természetes fekete haja, valamint fehér bőrre van.
Mióta használod, megérte, milyen az eredmény? Ha a villantásokat felhasználtad, mennyi év alatt? Egyedül csak te használod? Epilátort, borotvát vagy gyantát használsz?
Szeretnék beruházni majd egyre, csak nem tudom, hogy összeségében mennyire biztonságos.
Legolcsóbb lumea, több mint egy éve használom és gyakorlatilag szőrtelen vagyok. Igaz, elvileg én vagyok az ideális eset: fehér bőr, koromfekete haj és egyéb szőrzet.
2 hetente villantani kell nekem, ha kihagyom lassan szőrösödni kezdek, kis szőrszálak megjelennek. Az elején 2-3 hónapig borotválkoztam, de ma már nem szükséges.
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak. :) Szinte csak pozitív véleményeket találok az interneten.
Már biztos, hogy veszek egyet. Remélhetőleg januárban (esetleg februárban) jobb áron lesz, mint most.
Vettünk egyet karácsonyra.
Érdekes formában megy ez a szőrtelenítés.
Gyorsan kipróbáltam kíváncsiságból, egy villantás és elégette a karomon a szőrszálakat. :D
Persze még nem olvastuk el mit, hogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!