Fiúk/Férfiak! Valami tipp első intim borotválás előtt?
Milyen fajta elektromossal? Van rajta rövidítésre trimmelő? Először azzal kéne, ha nagy a szőr.
Zacsinál óvatosan, mert ha szitàs, be is csípheti. Azt érdemrsebb sima pengéssel lehúzni.
Egyébként én is elektromossal csinálom, de kifejezetten testszőrnyíróval, a szitás része majdnem full simára leszedi.
"Zacsinál óvatosan, mert ha szitàs, be is csípheti."
Egyetértek. Megtörtént, nem jó érzés félni, hogy a tökeiden keresztül vérzel el.
Nekem ilyenem van, elsőnek le nyírom azzal ami a hosszú szőrt is levágja utána a másikkal borotválom meg aztán bekenem arcszeszel. És ezzel borotválom is az arcomat de minden használat után meg tisztitom és meg mosom! :)
És philips pacsi :D
Nekem a zacskómon nagyon puha, vékony és ráncos a bőr. Nem merem borotvával szőrteleníteni. Nagyjából lenyírom róla a szőrt és szőrtelenítő krémmel kenem be. Teljesen leszedi, nem is irritálja.
Nekem a péniszemen alapból nincs szőr, csak körülötte és a zacsin.
Hát próba szerencse, de lehet szenvedni fog vele a borotvád. Ha azt érzed, nagyon nem megy vele, akkor ollóval nyírd meg előtte legalább.
A zacsit meg ahogy érzed. Ha csak rövidítek feljebb, van hogy meghagyom én is a zacsin, mert ott eleve kevesebb van. Ha csupaszra tolom felette, akkor a zacsit is leszoktam, mert fura lenne, ha pont az nem csupasz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!