Befesteni a hajam (telítetlen) karibkékre? 20/F
Hirtelen jött egy ilyen ötletem, eddig is nagyon tetszettek a kék hajak, valószínű nem is illene a stílusomhoz, de nagyon tetszik. Hosszú középbarna hajam van (mellem aljáig ér) és szürkészöld szemem, úgy tudom szőkíteni kéne, de nem tudom az mennyire károsítja a hajat.
Ez az árnyalat tetszik.
A fehér/szürke is tetszik nagyon, de a kék jobban kicsit.
Valószínű a szélsőjobbos idősök csak fujjognának, de nem nagyon érdekelne, a szüleim még annál kevésbé örülnének neki.
Meg lehet az is tetszene, ha csak a legalját festeném be először.
(ez az árnyalat nem tetszik, meg max 20 centit az aljától nézve, de ilyesmire gondoltam)
Egyébként elegánsabban öltözködöm.
Még annyi, hogy egy olyan fodrásznál, aki tökéletesen megcsinálja, hogy telítettség-szín pontos legyen, mennyibe kerülne a teljes festés és mennyibe, ha csak az alját kérem?
Ha "csak" az alját kéred, az egy jóval bonyomultabb technika, jóval drágább is.
A kék haj elég kényes. Nem csak valamennyit kell szőkíteni, hanem fehérre kell szívni a hajat, hogy ne zöld legyen a végeredmény. Ráadásul gyorsan is kopik.
Mit jelent az hogy gyorsan kopik?
Hetente kell festeni?
fehér haj jobb ebből a szempontból?
NAgyon megváltoztatja a hajam szerkezetét a kiszívás? Összeragadhat? Más lesz a tartása?
A szőkítés roncsolhatja a hajat, ha nem megfelelő szakemberhez mész. Akár le is éghet.
Nem kell hetente festeni, hacsak nem minden nap mosod head&shoulderssel...bár azzal festett hajat semmiképp se moss.
A fehér haj is pont ugyanúgy készül.
És ha jó minőségű festékkel csinálja, mennyi idő míg kikopik?
Kopás után szürkés lesz?
Nincs tartós kék hajfesték. Kizárólag színező.
A hajad minősége olyan szempontból számít, hogy gyakran több alapanyagot igényel.
#9 Miért, ELTEn ez hátrány?
Ha az alját akarom átmenetesre az kb mennyibe kerülne?
Hol érdemes csináltatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!