Hogy tudnám leelenőrizni, hogy szőkítéstől nem hullik-e a hajam?
Már nagyon régen szeretnék szőkíteni, de mindig meghátráltam mondván, hogy jobb a barna haj, mint a semmilyen. Viszont ha tudtok valamilyen módszert, amivel biztosra mehetek, hogy nem lesz bajom, annak nagyon örülnék.
Illetve mindenféle tapasztalat megosztásának is.
Én amúgy hamvasszőkét szeretnék, ami hatalmas változás lenne, ezért félek a hatásától...
Kérdésedre a válasz sehogy. Max azt lehet leelenorizni, hogy allergiás vagy-e.
Amúgy pont hasonló dilemmaban vagyok. Balayageolva van elvileg a hajam, gyakorlatilag a fodrász elrontotta.
Az alapszínem 3-4-es körül van maximum és a szokitett rész pedig tokmindegy mit csinálok vele sargul.
Vilagosabb hajon jobban látszik, hogy szénakazal az egész. A sötéten látszik, hogy fényes, de a festett szőke inkább matt.
Lassan ugy vagyok vele, hogy jobb a sima egyszínű haj.
A szőkítéstől a hajvég szokott töredezni, nem pedig hullik.De a töredezés sem törvényszerű.Hullani hosszabb távon a fekete festéktől szokott a haj.
Azt javaslom keress egy nagyon jó fodrászt és ne sajnápd rá a pénzt.Ő látni fogja hogyan lehet a legkíméletesebben elérni a színt amit szeretnél és tud havaslatot tenni mivel ápold a hajad a későbbieben.
Ha alapból sérült, vékonyszálú, kevés hajad van, akkor nem javaslom a világosítást, meg ha nem muszáj akkor semmilyen festést sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!