Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy szőrteleníteni kellene?
Az elején leszögezném, hogy én is lány vagyok, és barátságról van szó, nem párkapcsolatról.
Tehát ő 12 éves, és nagyon durván szőrös a hónalja. A szülei nem engedik a szőrtelenítést, ezért ollóval szokta magának levágni a szőrt. Szerintetek itt mi lenne a helyes?
Én a borotvát nem engedném, inkább a wax vagy krém, de majd amikor ideje lesz, kiderül mi működik.
Ez a nem szabad, nem engedik pedig akkora hülyeség a szülők részéről, én is annyit kínlódtam miatta, mert kvás ha szőrtelen. Nagyon nem tudsz mit csinálni, max megleped egy borotvával, bár kitudja, abból meg balhét csapnak neki otthon.
Nem tudom mi nem tetszett a válaszomban, hogy 0... Van egy 11 éves lányom, akivel már beszélgetünk a mi lesz a szőrtelenítéssel(eddig a közelében sincs a témának). És magamból kiindulva, ha minden kötél szakad, akkor legyen a borotva, előtte nézzük meg, mi az ami ugyan macerásabb, de esetleg hatásosabb, és szívesen segítek neki, jó kis csajos program. Pl nekem naponta KELL borotvát használni, mert olyan gyorsan nő, őt inkább ettől a macerátol megkímélném, ha lehet, mellé a kezdeti itt ott megvágja, megsérti téma, hányszor "véreztem el" amikor a sarkamnál megcsúszott a borotva.
Ami a szülőket érinti, én abban nőttem fel, amiben, lehet a kiscsaj is ilyenben van, vagy csak mamlasz szólni, az ősöket pedig nem érdekli, nem is tudnak róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!