Miért nem hihető, hogy működik a ricinusolaj?
Minden vita nélkül, nyilván más- más hajunk van, de akárkinek elmondom, hogy az enyém ricinusolaj segítségével nőtt meg így és a szempillám is, konkrétan h.lyének néznek, meg kinevetnek.
Pedig a boltban is csomó samponban/pakolásban az van...
Esetleg aki nagyon ellenzi ezeket az olajokat, megmagyarázza miért, vagy mi benne a nevetséges? Főleg, hogy lehet, hogy tényleg használna a hajnövesztőknek, csak elvből nemet mondanak rá, vagy lebeszélik őket róla, mert... Nem értem miért.
Ez olyan, mint hogy rengetegen hülyeségnek találják az olivaolajat bőrápolásra, pedig az is hatásos.
Csak a többség elhiszi a reklámokat, hoyg csak az X vagy Y cég kész kozmetikumjai hatásosak, pedig azok is föleg ugyanezeket tartalmazzák, csak mellé tesznek még illatanyagokat meg pár vegyszert.
3. Sajnálom, hogy ez történt veled. :( De megértem ha te nem ajánlanád, és odaírod ezt.
Én csak azokat nem vágom, aki élből kineveti, pedig lehet, hogy segítene rajta.
Köszönöm a válaszokat, örülök ha másnak is jó volt. ♥
7. Az én szempillám is nyomja a szemüvegem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!