A fodrászok véleményére lehet hallgatni? L/21
A szokásos vágásra mentem amit mindig szoktam kérni. 3-5cm a végéből. A tört részt.
A megszokott fodrászom helyett egy másik volt akit szoktam látni ott de sosem ő vágta a hajamat és sosem beszéltem vele.
A fodrászom mindig rutinból vágta csak a hajamat és semmit sem fűzött hozzá.
Ez szinte ugyanolyan jó munkát csinált mint az enyém viszont az elején hozzátette hogy mennyire jól állna nekem a rövidebb haj.
Sosem gondolkoztam még ezen de hogy ő mondta nekem is megfordult a fejembe.
Ekkora változásom sosem volt még.
Hallgathatok rá?
Ez a Te döntésed, ha találsz egy olyan fazont, ami tetszik, akkor hajrá.
Ez 'csak' haj, visszanő :)
Nekem is kezdenek megtetszeni a rövidebb hajak de akkor ezek szerint a fodrász látja hogy az arcomhoz mi áll jól nem?
Csak az az érdekes hogy az aki mindig vágta a hajamat ő sosem mondta még ezt
Valószínű az eddigi fodrászod nem az a fajta, aki a véleményét hangoztatja. De az is lehet, hogy régen egyszer rádumált egy hölgyet hajvágásra, belement, majd megbánta és utána meg összevesztek, és emiatt letett arról, hogy ajánlásokat tegyen.
De ha neked tetszik, akkor vágj bele (a szó szoros és átvitt értelmében is) és próbálj ki rövid hajstílusokat.
Hú most kicsit elbizonytalanodtam.
De szerintem döntöttem. Nézegettem rövid hajakat és egyre jobban tetszenek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!