Nagyon jó tanácsadót keresek akihez érdemes befizetni rutinozás miatt és korrekt áron dolgozik?
attól függ mi a horror összeg, PC-t biztos, hogy ajánlanak, az meg nem egy olcsó kategória
okosszepsegnél ha rákérdezel, biztos ír árat
rajta kívül TP makeup, vagy azt hiszem Rozán Adrienn is csinál ilyet
Okosszépséghez elég nehéz bejutni. Hónapokat kellene várnod, ha őt választanád. Nagyon népszerű, ezért durva várólista van nála.
TP makeup Petrát nem ajánlom. Ő egy sminkes. Abban jó. Aztán idővel meglátta az anyagi lehetőséget a tanácsadásban is. Én nem érzem az ő tudását említésre méltónak (lásd: amikor instant válaszolgat embereknek story-ban). Nem meggyőző, amiket ír, látszik, hogy innen-onnan halássza össze az ötleteit.
Tindigo (Tajti Ildi) van még. Öszintén, fogalmam sincs, mennyit kér a rutinosaitól. Állítása szerint márkafüggetlen tanácsadást végez. De a videóiban csak a saját márkájáról beszél (ami valahol érthető). Nem olyan olcsó a márkája, Paula's Choice árkategória. Ha én 10 ezer felett veszek bármi kozmetikumot, az PC lesz, mert az már bizonyított.
Skinaholic Budapesten az 5-ik kerületben van (sajnos messze tőlem..). Szerintem próbálkozz meg velük, nekem nagyon-nagyon szimpatikusnak tűnnek.
Skinsmartos lányok is adnak szívesen tanácsot. Velem eddig mindig nagyon segítőkészek voltak.
Facebookon tudnak segíteni a Tudatos bőrápolók klubbjában vagy a Skincare Junkie-ban. Elég nagy csoportok. Mindenféle ember van ott, de szoktak jó tanácsok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!