A hajhabbal tényleg meg lehet emelni a hajtöveket?
Figyelt kérdés
Nagyon lelapul a hajam, hiába szárítom fejjel lefelé. Tudtok valami módszert, amitől biztos dúsabbnak tűnik a hajam?2010. szept. 5. 12:37
1/5 anonim válasza:
Igen :) Vannak már ilyen volume hajhabok pl zöld taft. Még törölközőszáraz hajam tövére teszek pár golyót belőle, majd lehajtóm a fejem. Így szárítom meg hajszárítóval.
2/5 anonim válasza:
A hajhab annyira nem jó szerintem, mert zsíros hatást kelt. Ha már, akkor inkább fejjel lefelé fújj egy kis lakkot a hajtövekre. De persze ne közelről, mert akkor ez is ronda :)
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Hát nem tudom.. de nekem soha nem keltett zsíros hatást.. inkább szárazat. :/
4/5 A kérdező kommentje:
kipróbálom őket, köszönöm. :)
2010. szept. 5. 12:58
5/5 anonim válasza:
Hosszú távon szárítja a hajat, és néhol annyira kemény lesz a haj tőle, hogy letörik. Tőnél meg nem szerencsés. Szerintem inkább tupírozd, majd a lehető legmesszebbről egy kis lakkot tegyél rá, de tényleg ne sokat. Hajhab is jó, de ha fejbőrhöz ér, jó eséllyel irritálja, bezsírosítja, vagy kiszárítja a bőrt. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!