Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkére festett hajat szökítőp...

Szőkére festett hajat szökítőporral célszerűbb vilagosítani vagy hajfestékkel?

Figyelt kérdés

Hosszú dús barna hajam van és minden fodrász eddig azt mondta erős szerkezetű is, és ritkán csesztetem figyelek mindig tudjon pihenni

Fodrász csinálta meg legelsőnek kb 1 hónapja "peekaboo"-nak (felül eredeti barna alul a tarkómnál pedig szőke néhány mégszőkébb melír csikkal) de már mintha sárgább, barnásabb lenne mint volt

Nagyjából elmondta hogyan kell ha magamnak szeretném (ő elment szűlni) de inkább ismerősömre bízom aki rendszeresen festi a haját...bár bizonytalan vagyok

Úgy halottam a festék kevésbé roncsolja a hajat viszont szökítőporral lehet világosítani de úgy leéghet!?

Ismerős azt mondta 2 db 12%-os oxi kell és 1-2 db kallos szökítőpor festék pedig egyáltalán

Mit tanácsoltok? Milyen termékeket esetleg?

2021. nov. 26. 04:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fodrászhoz menj inkább, írod, hogy milyen a hajad, ezt ne bízd barátnőre. Amúgy sem egy lépésben szokás szőkíteni az ilyet.
2021. nov. 26. 08:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
12%-os oxit nem használunk hajon ! Én nem bíznám az ismerősre . Még a legolcsóbb márkát ajánlja .. inkább egy rendes fodrász .
2021. nov. 26. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit szeretnél. Ha vilagositani, akkor fodrasszal, ha csak árnyalni akkor veszel egy festéket és azzal siman befested.
2021. nov. 26. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Fodrászhoz menj. Ha csak leszívja szőkítőporral, akkor sárga lesz. Nem egyszerű a barnából szőkét csinálni. Az sem mindegy, hogy hogyan szívják le. És utána milyen festéket festenek rá. Ha valaki csak le akarja szívni és utána nem akarja befesteni, akkor ne engedd semmiképp sem.

Ha csak egy kicsit szeretnél világosítani vagy csak kis melírt, akkor lehet egy lépésben is, hogy a festékhez kevernek világosítót. De ehhez nyilván érteni kell, hogy milyen festékhez, mennyit, stb.

Sok fodrász sem tud szépen szőkíteni. Én tuti nagyon meggondolnám, hogy kit választok.

2021. nov. 26. 10:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Nem barnából akarok szőkét, hanem csak a festett szőke részt akarnám világosítani mert kifakult vagy nem tudom hogy mondják

Az eredeti barna haj maradna úgy

Én is így gondoltam, legalább megerősítettétek a véleményem inkább fodrász

2021. nov. 27. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ismerősöd nem ért hozzá. El fogja cseszni s hajad. Ha a szőkére 12 százalékkal megy, le is ég az egész. A kallos meg egy gagyi márka.
2021. nov. 27. 17:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!