Szőkére festett hajat szökítőporral célszerűbb vilagosítani vagy hajfestékkel?
Hosszú dús barna hajam van és minden fodrász eddig azt mondta erős szerkezetű is, és ritkán csesztetem figyelek mindig tudjon pihenni
Fodrász csinálta meg legelsőnek kb 1 hónapja "peekaboo"-nak (felül eredeti barna alul a tarkómnál pedig szőke néhány mégszőkébb melír csikkal) de már mintha sárgább, barnásabb lenne mint volt
Nagyjából elmondta hogyan kell ha magamnak szeretném (ő elment szűlni) de inkább ismerősömre bízom aki rendszeresen festi a haját...bár bizonytalan vagyok
Úgy halottam a festék kevésbé roncsolja a hajat viszont szökítőporral lehet világosítani de úgy leéghet!?
Ismerős azt mondta 2 db 12%-os oxi kell és 1-2 db kallos szökítőpor festék pedig egyáltalán
Mit tanácsoltok? Milyen termékeket esetleg?
Fodrászhoz menj. Ha csak leszívja szőkítőporral, akkor sárga lesz. Nem egyszerű a barnából szőkét csinálni. Az sem mindegy, hogy hogyan szívják le. És utána milyen festéket festenek rá. Ha valaki csak le akarja szívni és utána nem akarja befesteni, akkor ne engedd semmiképp sem.
Ha csak egy kicsit szeretnél világosítani vagy csak kis melírt, akkor lehet egy lépésben is, hogy a festékhez kevernek világosítót. De ehhez nyilván érteni kell, hogy milyen festékhez, mennyit, stb.
Sok fodrász sem tud szépen szőkíteni. Én tuti nagyon meggondolnám, hogy kit választok.
Köszönöm a válaszokat
Nem barnából akarok szőkét, hanem csak a festett szőke részt akarnám világosítani mert kifakult vagy nem tudom hogy mondják
Az eredeti barna haj maradna úgy
Én is így gondoltam, legalább megerősítettétek a véleményem inkább fodrász
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!