Hajhullasra tudnatok VENYKOTELES gyogyszert?
Nők is használják a finasteridet, evileg minoxidil használatával együtt jó eredményeket lehet elérni.
Külföldi hajhullásos csoportokban rengetegen írnak róla
Én alpicortot kaptam. Háziorvos irta fel.
Előtte fel évig szteroidot kellett szednem és a leszokás alatt kihullott a hajam fele.
Ez mondjuk már régen volt, 2018 év elején és év végére kezdett magához térni. Megallt a hullas és elkezdett visszadusulni.
Azóta meg visszanyerte a régi formáját. Viszont szerintem csak pár hónapig használtam. Nem irtattam újra.
A minoxidilrol olvastam több helyen, hogy amíg hasznalod addig jo, de utána meg ujra elkezd hullani.
6.
Neked elment az eszed a sok finasteridetől XD mit hisztizel? Egyszerűen csak leírtam, hogy buta vagy. Bármilyen oldalon, akár gyógyszertárin, akár szteroid infón olvass utána, hogy a nők miért nem szedhetik. Hogy ennyire buta legyen valaki, az durva. Egy jót röhögnek rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!