A hajfestéket 1 óráig a hajamon hagyta a fodrász. Szabad ilyet??
Figyelt kérdés
A dobozra 40 perc volt írva.2021. nov. 18. 05:44
1/10 anonim válasza:
Minek mész fodrászhoz, ha megkérdőjelezed a tudását? Ezzel az erővel magadnak is megcsinálhattad volna.
Nem gondolod, hogy ő tudja, hogy mit csinál?
Egyébként mi bajod lett tőle? Gondolom semmi, csak jó neked kibeszélni a másikat a háta mögött.
2/10 A kérdező kommentje:
Barátnőm ajánlotta a fodrászt. A dobozon 40 perc volt. A fodrász 1 óráig egyedül hagyott, még ha ott maradt volna talán okés. Szóval nekem te ne pattogjál, nem a te hajadról van szó.
2021. nov. 18. 06:21
3/10 anonim válasza:
A hatóidő után a kémiai folyamatok leállnak. Semmi bajod nem lesz, ha tovább marad fent.
4/10 anonim válasza:
Volt hogy több mint egy órán keresztül rajta felejtettem a festéket a hajamon, semmi baja nem lett. Inkább szőkítésnél nagyobb baj ez.
5/10 anonim válasza:
A hajfestés esetén elöbb nem érdemes elmodni, továbbb minden probléma nélkül lehet hagyni, a hajadnak nem árt semmit.
Az meg, hogy a fodrást ott hagyott - szerinted ott kellett volna állni melletted és az órát nézni? Rajtad kívül van más vendége is, vagy ha nincs, akkor mást (pl könyvelés) csinál közben. Ezzel sincs semmi baj.
6/10 anonim válasza:
"elöbb nem érdemes elmodni," = elöbb nem érdemes lemosni,
7/10 anonim válasza:
Igen, szabad. Leírták már előttem a lényeges szempontokat.
8/10 anonim válasza:
Miert vagytok ilyen idegesek? Csak megkerdezte hogy arthate ez a hajanak mert megijedt,ennyi:D
9/10 anonim válasza:
Én nem vagyok ideges (7.hsz.), a többiek szerintem a kérdező stílusán húzták fel magukat (jogosan) ,mint pl "nekem te ne pattogjál".
10/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat mindenkitől, csak féltem a hajamat. De most már tudom akkor mi a helyzet.
2021. nov. 18. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!