Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi időbe tellne egy...

Mennyi időbe tellne egy hasonló hosszúságú hajat kinöveszteni?

Figyelt kérdés

[link]

Hogyan érdemes ezt egyáltalán kivitelezni? Mivel oldalt is nő a hajam, így ott rendszeresen vágassam le vagy hagyjam ott is nőni? Illetve egy hagyományos férfi fodrász memnyire jól tud megcsinálni egy ehhez hasonló hajat?

2021. nov. 17. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Nehéz megmondani. Nem tudjuk, hogy most mekkora a hajad, illetve a frizura miatt nehéz megmondani, hogy mekkora a srác haja.

Oldalt vágatni kell, de hogy menet közben teszed többször vagy csak akkor amikor elérted a kívánt hosszt a te döntésed. Egy ügyes kezű fodrász szerintem megtudja csinálni, nézd meg a fodrászokat, hogy mit vállalnak, milyen fotókat raknak ki facre, instára, így lehet szűrni, hogy csak vágnak, vagy mást is tudnak csinálni

Sörélesztőt szedhetsz, az gyorsítja a hajnövekedést

2021. nov. 17. 23:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a génektől is függ, hogy milyen gyorsan nő. Meg most nem tudjuk, hogy milyen hosszú a hajad.

Viszont ilyesmi lehet, hogy a filmekben menőn néz ki valami viking karakteren, de a való életben a legtöbb emberen nagyon erőltetett hatást kelt. Nem ajánlom, valószínűleg úgy fogsz kinézni, mint egy bohóc.

2021. nov. 19. 20:52
 3/3 A kérdező kommentje:
2-es értem mire gondolsz, de már kb 1 éve növesztem a hajam, kipróbáltam már párszor közben, hogy hogyan áll. Pár közeli ismerősömnek elküldtem a képet róla, nagyon vegyes fogadtatása lett, vagy nagyon tetszett vagy nagyon nem, nekem viszont nagyon bejött, bár látszik rajta, hogy sokat kell még nőnie ahhoz, hogy igazán jó legyen. A kérdésem arra irányult volna, hogy egy kopasz embernek mennyi időbe tellne kinövesztenie egy ekkora hajat. Illetve hogy oldalt nem szükséges megnöveszteni, ezt az oldalsó részt pedig rendszeresen vágjam vagy hagyjam nőni?
2021. nov. 20. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!