Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen balzsamot használsz és...

Milyen balzsamot használsz és mennyi ideig elég neked egy doboz?

Figyelt kérdés
Jellemezzétek pár szóval a hajatokat! :)
2010. szept. 4. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Franck Provost. azon belül váltogatom festett hajra és törött hajra :)

a hajam...hát könnyen törik de figyelek rá és így szép. De sjnos alapból vékony szálú.

2010. szept. 4. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

én ilyet. ez ugyan hajpakolás, de nagyon jó. külön balzsamot nem használok, nekem az semmit se ér a hajamon.

2010. szept. 4. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
én garnier natural balzsamot használok, de most gliss kurt fogok venni
2010. szept. 4. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Nívea hajfény balzsamot használok,a fésülés könnyítőset!!Tényleg szép fényes lesz tőle a hajam és könnyebben is ki lehet fésülni!!:D:D

Hát a hajam az sokszor nagyon ragad a hajlakk és a hajvíz miatt szóval nagyon össze van néha tapadva de ez akkor is szétszedi!!

De átlagban egy átlagos hajam van semmi extra hogy könnyen zsírosodik vagy ilyesmi....:)

2010. szept. 4. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Garnier Fructis 3 olajosat, vagy a dúsítót mert ezek a szilikonmentesek. 1 flakon max 2 hétig elég, ami úgy 5 hajmosás. A hajam erősen hullámos, néha kicsit göndör, sötétbarna, vastagszálú, nagyon dús és a combom felső részéig ér.
2010. szept. 5. 14:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó.. Mikor az olvastam, hogy két hétig elég neked.. ledöbbentem és nem tudtam miért fogy el olyan hamar. De mikor olvastam, hogy a combodig leér :| váó :D Biztos nagyon szép hajad lehet :) Mennyi ideje növeszted?
2010. szept. 5. 15:07
 7/8 anonim ***** válasza:
garnier full restore balzsam.nekem hónapokig elé mert kétszer mosok hajat egy héten és hátam közepéig ér
2010. szept. 11. 09:18
 8/8 anonim ***** válasza:
4 éves koromban volt nagyon rövidre vágva derékig érőből, akkor megfogadtam, hogy soha többet nem engedem levágni, mert nagyon hülyén néztem ki a fiús frizummal. Azóta mindig egy kevés volt csak belőle vágva, 1x mikor úgy 9.-es voltam, akkor a fodrász 5 helyett 15 centit vágott le, és így derék alá ért akkor. Azóta nem voltam fodrásznál, és 4 évig nem volt egyáltalán vágva meg eléggé elhanyagoltam. Igaz, hogy leért a fenekem alá, de nagyon ronda volt, tök vékony volt a vége és nagyon törött. 2 éve rendszeresen van vágva és jól bánok vele, úgyhogy én kb. onnan számítom, hogy aktívan növesztem. Azóta teljesen rendbe jött, egészséges lett és szépen megvastagodott a vége. Még szeretnék 10 centit növeszteni rajta, hogy a combom alsó részéig érjen, és akkor nem növesztem tovább utána. De lehet, hogy az már túl hosszú lesz és levágatom fenékig érőre. :)
2010. szept. 11. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!