Lehet még szép sötétebb barna a haja?
7 éves korig max. Ő meg lassan 2x annyi. Nem valószínű, hogy fog változni, max nyaron lesz vilagosabb, ha megszivja a nap.
Egyébként szerintem akiknek eredetileg szőke max sötétszőke a haja, azoknak nem all jól a sötét haj. Ugyan igy a sötét hajúak egy reszenek sem áll jól egy platinaszőke.
Az alapból vilagos hajú, de sötétre festett ismeroseimet boszorkanyos kinézetűvé tették 😐
A festeshez 2 lehetőség van. Színező, de abból sem a fekete vagy henna, de azzal meg az a baj, hogy nem jó vegyi festessel keverni, mert kiszamithatatlan a vége.
2 éves koromig szőke voltam, aztán bebarnultam, tini koromra pedig szürkésfekete lett a hajam, és ha nem festeném, a mai napig ilyen lenne. A nagymamámtól örököltem az ennyire sötét hajamat, mert bajor, mint Hannelore Elsner.
Egyébként akinek eleve világosabb haja van, kicsi a kontraszt a bőrük és a hajszínük között, azokat az esetek legnagyobb százalékában tényleg öregíti, komorrá teszi a sötét haj.
Persze, a kísérletezés nem baj, amennyiben nem tesz kárt a haj szerkezetében.
Egy 13 éves haját még nem tenném tönkre permanens festékkel.
Létezik henna por is, ami pár hét múlva kikopik.
Én a festést semmiképp sem szeretném még.
De akkor szerintetek barnulhat még neki?
Nem tudjuk megmondani, mert ez típus/genetika kérdése.
A barnul is még, nem lesz olyan sötét, mint a koreiaknak.
Honnan tudjuk? Talán fog, talán nem.
Mi bajod van a hajfestéssel? Az csak haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!