Mi történik ha a Balayage festett hajammal nem megyek vissza a fodrászhoz?
Figyelt kérdés
30 ezer forintot nem tudok kiadni jövőhónapban újra. Csúnya lenne ha hagynám le nőni?2021. nov. 13. 11:48
1/4 anonim válasza:
A balayage hajat nem kell havonta festeni. Elég fél évente. Nekem volt olyan hogy egy év mulva mentem vissza megcsináltatni, ugyanolyan szép volt. Ennyi idő alatt össze tudod gyűjteni a pénzt
2/4 anonim válasza:
2 frissítés között maximum árnyalni érdemes. Ez pedig sima festés(nekem melltartópántig érő hajjal volt Budapesten 12 ezer forint vagy mennyi).
De vehetsz színezőt is(szigorúan színező, ami nem fogja be a sötét részt!) és otthon magadnak is megcsinálhatod.
Magát a balayage-t frissíteni meg elég félevente-évente. Ahogy neked tetszik. Én most 10 hónapnál fogom frissíteni, mert vilagosabbat szeretnék.
3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta a nő menjek vissza egy hónap múlva utána pedig három havonta. 😫
2021. nov. 13. 13:56
4/4 anonim válasza:
Elerted a kivant szint? Mert lehet, hogy nem akart szokiteni egyszerre sokat, es ezert, bar furcsa, hogy nem beszeltetek meg pontosan.
De ha neked tetszik igy, akkor nem kell visszamenned. En egy ev alatt osszesen 2x mentem csak, mert nem ereztem szukseget tobbnek. Aztan mivel a szoke nagyon roncsolta a hajam, vagattam belole es hagytam lenoni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!