Mennyit kell várnom?
Figyelt kérdés
Befestettem a hajamat a Loreal casting creme gloss vöröses árnyalatú festékével. Mennyit kell utána várni a hennával?
(Head & shoulders-szel, és C vitaminal koptatom már egy ideje.)
2021. nov. 2. 21:27
1/3 anonim válasza:
Mivel ez is egyfajta kémiai festék legalább 3 hónapot kell várni a hennázással.
2/3 anonim válasza:
De miert akarod hennazni? Ha gyakran fested a hajad es gyakran gondolod meg magad a szinekkel kapcsolatban, akkor nem eri meg hennazni, mert azzal kezdeni nagyon semmit nem lehet, meg kell varni, ameddig leno, ha uj hajszint vagy az eredetit akarod visszakapni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 1-es
Azért akarok hennázni, mert a vörös festék gyorsan kopik, én viszont nem szeretném, ha károsodna a hajam. Nem gondolom meg magam gyakran, mindig is vöröset szerettem volna.
2021. nov. 3. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!