Zsíros arcbőrre milyen hidratáló lenne jó ami nem okoz pattanásokat? Légyszi olyan termékeket írjatok ami egy diáknak is megfizethető.
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 21:28
1/10 anonim válasza:
Lila kupakos mixa(baby&adult atopiance)
2/10 anonim válasza:
Esküszöm hogy a sima kék nívea az egyetlen amit a zsíros pattanásos bőröm szeret.
FurA, mert a krém is zsíros, mégsem lesz tőle több pattim vagy zsírosabb a bőröm
3/10 anonim válasza:
ez mindenkinek más, nekem pl. níveától pattogott ezerrel, most a CeraVe Moisturising lotion - t használom, és ettől nem pattogok.
4/10 anonim válasza:
#2 nekem meg pont az irdatlanul száraz bőröm viseli csak azt el :D
5/10 anonim válasza:
Hát nem vagyunk egyformák.
Mindenesetre nem semmi, hogy ezt lepontoztátok...lol
6/10 anonim válasza:
Cerave Lotion hidratáló tej, de ez egy vizesebb könnyű krém, 2 perc alatt beszívja a böröm, pedig jó vastagon szoktam vele hidratálni.
És jó sokáig elég.
7/10 anonim válasza:
CeraVe hidratáló, az óriás tégely 5000 Ft, de 4-5 hónapig elég.
8/10 anonim válasza:
Én zsíros bőrre dm sajátmárkásat használok, abszolút megfizethető. (Konkrét neve: 24h arcápoló krém Pro Climate, aloe vera illattal, normál és vegyes bőrre)
9/10 anonim válasza:
Balea Med (DM)
Ultra Sensitive Mattierende 24H-Pflege
10/10 A kérdező kommentje:
Légyszi, ne pontozzátok le azoknak a válaszát akik nem a Ceravet írták...
2021. nov. 14. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!