Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az alkohol tartalmú bőrápolók...

Az alkohol tartalmú bőrápolók jók a bőrre?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem észre, hogy ha pl aknesolt használok amiben van alkohol, vagy valamilyen alkoholos tonikot akkor szebb tőle az arcom és nem annyira pattanásos.

De csak annyi vele a baj, hogy kiszárítja a bőrömet.

Hogyan lehetne leszokni az alkohol tartalmú szerekről?:S Már próbáltam, de amint azt fentebb leírtam még több pattanásom lett és nem volt olyan szép a bőröm.:/

Vagy nem kell róla leszoknom?

Ti mit ajánlotok??

előre is köszi

18-l

2010. szept. 3. 15:15
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és kicsit olyan vegyes a bőröm, de leginkább zsírosabb. Főleg a homlokom.
2010. szept. 3. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt így látatlanban kicsit nehéz megmondani, de amúgy nem a legjobb az alkoholos tonik. Mindenképpen jobban szárít, mint az alkoholmentes. Alkoholmentesből is vannak olyanok, amik jók pattanásos bőrre. Meg használhatsz valamilyen könnyű hidratáló krémet arctisztítás után. Pl. az Avon pure-pore fection termékcsalád hidratáló lotion-ja kevert bőrre van.

Ezt a termékcsaládot is megnézheted:

[link] (alkoholmentes tonik)

2010. szept. 3. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Az aknesolt pedig csakis a pattanásra használd, ne az egész arcodra.
2010. szept. 3. 17:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia

köszi a választ

Aknesolt azt csak a pattanásos helyekre szoktam kenni:)Lényegében nagyon sokat javult az évek alatt tőle a bőröm..De szárította is. Használok hidratáló krémet (Helia D-t)

Viszont ez a termék, amit linkeltél, az nagyon tetszik!LEhet, hogy fogok venni is. Mert már leakarom váltani amit most használok. (Garnier Pure 3 in 1):D

CSak attól félek, ha nem használok valamilyen alkoholos terméket akkor rosszabb lesz a bőröm. Mert nekem mintha segített volna rajta:S De attól is félek, hogy nagyon kiszárítja a bőrömet és ráncosabb leszek tőle.:S:D

2010. szept. 3. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!