Az alkohol tartalmú bőrápolók jók a bőrre?
Én úgy vettem észre, hogy ha pl aknesolt használok amiben van alkohol, vagy valamilyen alkoholos tonikot akkor szebb tőle az arcom és nem annyira pattanásos.
De csak annyi vele a baj, hogy kiszárítja a bőrömet.
Hogyan lehetne leszokni az alkohol tartalmú szerekről?:S Már próbáltam, de amint azt fentebb leírtam még több pattanásom lett és nem volt olyan szép a bőröm.:/
Vagy nem kell róla leszoknom?
Ti mit ajánlotok??
előre is köszi
18-l
Ezt így látatlanban kicsit nehéz megmondani, de amúgy nem a legjobb az alkoholos tonik. Mindenképpen jobban szárít, mint az alkoholmentes. Alkoholmentesből is vannak olyanok, amik jók pattanásos bőrre. Meg használhatsz valamilyen könnyű hidratáló krémet arctisztítás után. Pl. az Avon pure-pore fection termékcsalád hidratáló lotion-ja kevert bőrre van.
Ezt a termékcsaládot is megnézheted:
[link] (alkoholmentes tonik)
Szia
köszi a választ
Aknesolt azt csak a pattanásos helyekre szoktam kenni:)Lényegében nagyon sokat javult az évek alatt tőle a bőröm..De szárította is. Használok hidratáló krémet (Helia D-t)
Viszont ez a termék, amit linkeltél, az nagyon tetszik!LEhet, hogy fogok venni is. Mert már leakarom váltani amit most használok. (Garnier Pure 3 in 1):D
CSak attól félek, ha nem használok valamilyen alkoholos terméket akkor rosszabb lesz a bőröm. Mert nekem mintha segített volna rajta:S De attól is félek, hogy nagyon kiszárítja a bőrömet és ráncosabb leszek tőle.:S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!