Dióda lézer tapsztalatok?
Arra gondoltam én is, hogy diódalézer meghajtáshoz és az üzemeltetéshez kér tanácsot a kérdező, de a második válaszból úgy tűnik, itt másról eshet szó.
Tényleg, mivel a lézernek több féle hatását használják különféle orvostechnikai célokra.
Ha azt is lehet tudni miről van szó, még több érdemi hozzászólás érkezhet.
Lehet a soft lézerként párszor tíz mW/cm²-es lézerrel gyulladt nehezen gyógyuló sebeket gyorsan 10-15 perces megvilágítási idővel gyógyítani.
Lehet lézerrel sötét szőrtüszőket roncsolni a további szőrösödés megelőzéséhez.
Lehet lézerrel szöveteket vágni minimális vérzés mellett.
Azt persze nem tudhatjuk, mit gyógyíttatna ezzel a kérdező..?
Te kezelsz kérdező, vagy téged kezelnek? Előbbi esetben inkább íratkozz be egy tanfolyamra, utóbbinál meg nyugi, a kozmetikus tudja a dolgát (ha volt tanfolyamon :D
Nekünk azt hiszem Co2 lézerünk volt régen, működött. Szerintem mindegy mi a fényforrás, van ott egy halom más dolog ami befolyásolja az eredményt. Az újabb gépek annyiban jobbak, hogy stabilabbak, több a beállítás, sőt sok mindent önmaga beállít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!