Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dióda lézer tapsztalatok?

Dióda lézer tapsztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Régebbi kérdéseket találtam csak. Elvileg ez a legújabb, ezért érdekelnének tapasztalatok. Jövő héten kezdem a kezelést.

2021. okt. 22. 13:47
 1/5 Paczalos István ***** válasza:
63%
Van egy Vigotec 20 Wattos lézerrel épített gravírozóm, a NYÁK esetében egy 100X100mm-es lemezt kb 1-1,5 perc alatt elkészítek vele, méretre vágva, és a szerelő furatokkal, beépítési furatokkal ellátva. Egy hátránya van: elég komoly elszívást kell építeni neki. A tápot, amit adtak a géphez, ki kellett cserélnem nagyobbra, mivel érzékeny a tápfesz ingadozásra (szerintem alul volt méretezve, vagy gagyi volt a táp. 24VDC2A). Kicseréltem egy SITOP-20A-es tápra, és megszűntek a problémák. Szerintem a gravírozáshoz, vékonyabb lemezek vágásához ez a 20W-os lézer tökéletes.
2021. okt. 24. 06:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1-es: sztem a kérdező nem erre gondolt, de nekem hasznos volt, köszi. :D Tökmindegy milyen lézer. Gondolom szőrtelenítés. Ha nem vagy szőke és cukorbeteg, akkor jó. Annyira nem új ez a dolog. Kb 10-15 éve diódalézert használnak, ez csak marketing duma.
2021. okt. 24. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Arra gondoltam én is, hogy diódalézer meghajtáshoz és az üzemeltetéshez kér tanácsot a kérdező, de a második válaszból úgy tűnik, itt másról eshet szó.

Tényleg, mivel a lézernek több féle hatását használják különféle orvostechnikai célokra.

Ha azt is lehet tudni miről van szó, még több érdemi hozzászólás érkezhet.

Lehet a soft lézerként párszor tíz mW/cm²-es lézerrel gyulladt nehezen gyógyuló sebeket gyorsan 10-15 perces megvilágítási idővel gyógyítani.

Lehet lézerrel sötét szőrtüszőket roncsolni a további szőrösödés megelőzéséhez.

Lehet lézerrel szöveteket vágni minimális vérzés mellett.

Azt persze nem tudhatjuk, mit gyógyíttatna ezzel a kérdező..?

2021. okt. 25. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Te kezelsz kérdező, vagy téged kezelnek? Előbbi esetben inkább íratkozz be egy tanfolyamra, utóbbinál meg nyugi, a kozmetikus tudja a dolgát (ha volt tanfolyamon :D

Nekünk azt hiszem Co2 lézerünk volt régen, működött. Szerintem mindegy mi a fényforrás, van ott egy halom más dolog ami befolyásolja az eredményt. Az újabb gépek annyiban jobbak, hogy stabilabbak, több a beállítás, sőt sok mindent önmaga beállít.

2021. okt. 25. 19:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Akinek nem volt egyértelmű, a lézeres szőrtelenítésre gondoltam :D
2021. okt. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!