Hamlik az arcom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy ujfajta arclemosot probaltam ki par napja, ami nagyon kiszaritotta a boromet, ami egyebkent abszolut nem szaraz tipusu. Termeszetesen azonnal abbahagytam a hasznalatat, azonban most hamlik az egesz arcom, kis bordarabok jonnek le mindenhonnan, tapintasra is olyan, mint a smirgli. Tudtok ajanlani valamit, ami segit a helyzeten (krem, stb.)? Mert ez igy nem tul esztetikus. :(
Elore is koszi!
2008. dec. 12. 10:47
1/2 anonim válasza:
este arcradírral dörzsöld át az arcod,majd kend be éjszakai hidratáló krémmel.és többé ne használd azt a márkát,amitől lehámlott az arcod :) érzékeny bőrű vagy,válassz érzékeny bőrtípusra arclemosót.
2/2 anonim válasza:
Szia! radír és krém én is csak ezt tudom mint kozmetikus! De lehet hogy kozmetikushoz kellene elmenned hogy táplálja egy picit egy radírra mondjuk enzimesre és monjuk egy ultrahangra max 1800ft és próbálj inkább kozmetikustól vásárolni krémet mert ő látja a bőröd megfogja és ajánl valamit lehet picit drágább de ér is valamit és van benne hatóanyag és attól nem lesz ilyen a bőröd! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!