Varga hajhullás elleni hajcsepp?
Minden hajhullás elleni termékről olvastam ilyet amit leírtál de ezt nem úgy kell érteni higy a fél hajad kihullik. És ez teljesen ember függő.
De konkrétan a Varga hajcseppnél nem tapasztaltam ezt. Nekem hamar nőttek az új szálak.
Szerintem csak azért alkoholos mert gyógynövény kivonatok vannak benne amik alkoholban oldódnak, szóval hatásos.
Nem tudom, de ártani biztos nem árt. Az viszont ha az egész fejedre kened akkor csak kb 3 alkalomra lesz elég. Ennyitől meg ne várj javulást.
Ha valóban van hajhullásod akkor vegyél hozzá még 2-3 másik üveget. Mire végzel velük addigra már szerintem látni lehet valamennyi eredményt.
kakit sem ér, nekem jó piros lett tőle mindig a böröm, irritált, csak a sampon meg a cseppek is.
Ricinusolaj, kókusz olajos pakolás jobb.
4. Kinek mi válik be. Igen én is ismerek akinek az olajok csodát tettek, nekem személy szerint nem vált be egyáltalán. Egy darab hajszálam sem nőtt tőle. A csepp bevált. Szóval elég merész dog lenne ki jelenteni hogy kakit sem ér. Ki kell próbálni, használni 2 hónapig és utána lehet kijelenteni hogy nem vált be.
A bőröd valószínű azert volt piros mert a 19 gyógynövény egyike allergiát okozhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!