Manapság miért lett annyira divat,hogy a legtöbb férfi jó rövidre nyírja a haját?
Figyelt kérdés
a legtöbb férfinak az oldalt felnyirt haj felül is jo kevés haj. Szerintem ez ilyen divathullam lett.2021. okt. 20. 10:06
1/11 anonim válasza:
Mert ettől férfiasabbnak tűnnek,és sok pasinak jól is áll.
Jobb mintha hosszú hajú pasikkal lennénk körbevéve.
2/11 anonim válasza:
Én azért, hogy kevesebbet járjak fodrászhoz 😀
3/11 anonim válasza:
Mert pofonegyszerű karbantartani és meg lehet csinálni otthon is 10 perc alatt. Mondjuk én télen pont hosszabbra hagyom, mert a hidegben könnyen kiszárad a fejbőröm és fázik is.
4/11 anonim válasza:
Ez még mindig nem az igazi, mert nekem a bőrkopaszra borotvált fej a kedvencem. Remélem, lesz még az is divat.
5/11 anonim válasza:
Most, hogy ez a kontyos haj kifutott, ez lett az új divat. Bár személy szerint nekem jobban tetszenek a hosszabb hajú férfiak, de manapság elég kevés ilyet látok. Most tényleg úgy néznek ki, mint akiket a futószalagról húztak le.
6/11 anonim válasza:
Hát én nő miatt nem fogok hajat növeszteni, az ki van csukva.
7/11 anonim válasza:
8/11 jpeter1 válasza:
Nekem jó térd alá érő a hajam. Nem fogom levágatni. A párom jó nagy kontyot tud rakni belőle.
9/11 anonim válasza:
Most divat, meg egyszerűbb karban tartani.
Nekem mondjuk unalmas a rövid haj, jobban szeretem ha minimum a válláig ér egy férfi haja, sajnos 30 kórúl már megritkulnak a hosszú hajú pasik :(
10/11 FoxtrotLidérc válasza:
Nekem most kb olyan vállig érő hajam van "chinstrap"-szakállal. :))) És, amíg el nem megy a fejemről a haj, ez csak hosszabb lesz. Mármint a hajam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!