Hajfestés férfinak?

Figyelt kérdés
Egy kékszemű, alapból sötétbarna hajú, nagyon sötét szemöldökű, szempillájú fiúnak a szürke hajszín melyik árnyalata állna jól? Egyáltalán jól állna ez a szín?

2021. okt. 18. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon nem javasolnám. Volt kollégám aki festette,de amennyit csesztették miatta…
2021. okt. 18. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Miért lett lepontozva az előző?

Szerintem is fura lenne,de kipróbálhatod

2021. okt. 18. 19:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Annak ellenére, hogy nem egészen arra válaszolt, amire kellett volna, én köszönöm szépen az útbaigazítást, és fel is pontoztam, nem tudom ki pontozta le.
2021. okt. 18. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Normális közegben nem fognak csesztetni, vannak férfi ismerőseim, akiknek a neonzöldtől kezdve mindenféle színű haja volt és nem csesztette őket senki, inkább elismerő szavakat kaptak, hogy bevállalták. Volt, aki állásinterjúzni ment kék hajjal és felvették.

Azok az árnyalatok jól szerintem, amik nem ősznek néznek ki, valami sötétebb de kékes árnyalatú jó lehetne talán, ilyesmi: [link]

Nekem tetszik még a nagyon világos ezüstös szürke, de az túl macerás lenne, ha egyáltalán túlélné a hajad, plusz gyorsan lenőne, ami nagyon meglátszódna.

2021. okt. 18. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!