Mi a kedvenc tusfürdőd?
Organic shopos tusfürdők, most kipróbáltam a nature boxosat az is jó.
Amugy ezeken kivul én a cerave sa és habzó lemosoját is használom tusfürdőnek és tök jók így is.
AXE Dark Temptation - Igen, NŐKÉNT.
Nagyon finom, meleg, fűszeres, ugyanakkor édes illata van. Szerintem abszolút uniszex jellege van.
Komolyan azért lettem lepontozva, mert - egyébként nőies, feminin stílusú, hosszú hajú - nőként férfi tusfürdőt is MERÉSZELEK használni?! 😑
Ha női csomagolásban lenne ugyanaz az illat, akkor senkinek nem lenne problémája vele, igaz?
Miért ekkora szentségtörés, hogy egy kicsit “mézeskalácsos”, friss fűszeres, csokis illatot jobban szeretek a tucat “nőies” aromáknál?
Mert NINCS tőle “kanszagom”, ha bárki ezt feltételezi.
En is imadom a ferfi tusfurdoket, hasznalok is! :D
N
Baba szappannal zuhanyzom.
A tusfürdő nem illatozásra való, hanem tisztításra - attól függetlenül, hogy rommá tunkolják illatadalékokkal.
Ráadásul: Tork általános folyékony szappan 5 liter 2.400 ft
Német cucc, alap, semleges tusfürdő, szóval láthatjátok, hogy anyagilag is mennyire lerántják az illatosított tusfürdő használókat.
Szerintem drágább a márkás, illatos tusfürdő a sima szappan + parfüm kombónál - és egy parfüm bármelyik tusfürdőt lenyomja.
(A szappan ezerszer környezetkímélőbb és olcsóbb is, mint a tusfürdő. Nem anyagiaskodom, csak gondolkodom.)
Bocs, nem akartam offolni, de ha csak 1 ember elgondolkodik rajta, már megérte.
(F/29)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!