Fényvédőt hol lehet olcsón venni? Reggel és este is kell kenni?
Figyelt kérdés
Dm/rossmann/gyógyszertár? Napi 1x vagy 2x kell?2021. okt. 16. 13:21
11/12 anonim válasza:
Nem írtam hogy ne használjon. Arra reagáltam higy azt írtad a naptejekről higy sok a szemét. Erre írtam higy igen, sok és elkezdtem részletezni hogy miért.
12/12 anonim válasza:
Szia, csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy valaki írta, ha nem mész ki a házból, nem is kell fényvédő.
De, akkor is kell ha egész nap csak a házban vagy (kivéve ha annak a háznak nincsenek ablakai), legfőképp ha asztalnál, ablakkal szemben ülsz. Gondolj bele a növények is ablakon keresztül kapják a fényt a szobádban, szóval az UVA UVB sugarakat nem fogja megállítani az üveg. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!