Legjobb anti-aging hatású szérum?
A revox termékei közül érdekelne melyik a leghatásosabb már meglévő ráncokra, 40-es évei elején járó nőnek.
A megfelelő fényvédelem megvan, valamelyik szérumot gondoltam pl retinol, peptidek. De nem tudom eldönteni melyik lenne a legjobb.
(Normál arcbőr)
Retinol és glycolic acid (plusz mindennapi fényvédelem).
Meglévő ráncokat otthon kencékkel csak nagyon-nagyon kis mértékben lehet egy picit korrigálni.
Én azt javaslom, hogy ne a Revoxal próbálkozz. Eleve a márkának nincs is tisztességes retinolja. Mióta hallottam Dr. Dray-től, hogy például a glycolic acid-nál mennyire fontos a megfelelő formula és megfelelő ph szint, azóta én magasabb árkategóriából választom az anti-aging termékeimet.
A GG-től az A-Game 5-öt használom (retinal: egy metabolikus lépés kell neki, hogy retinol savvá alakuljon, hatékonyabb, mint a retinol).
Eddig mandula savat használtam, most szereztem be a PC Skin perfecting 8%-os glygolic savját. Ezt tervezem majd beépíteni, mint anti-aging lépés.
A TO Matrixyl peptid szérumából használtam el két üvegcsével. Messze az volt a leghidratálóbb termékem, amit valaha használtam. Szerintem vissza fogok rá térni.
A Niod Survival 0-ból elhasználtam egy üvegcsével. Nagyon komplex szérum, szerintem túl mutat a legtöbb AOX szérumon (kár, hogy gyártói készlethiány miatt egy ideig nem lesz elérhető).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!