Arcbőr belobbanásának csökkentése lehetséges?
Elég gyakran belobban, kivörösödik az arcbőröm ami szinte már elég idegesítő.
A meleg szobában vagy kint a téli hidegben szinte mindig piros, normális körülmények között pedig szép egyenletes a bőröm.
Nem lehet valahogy kivédeni ezt a folyamatot mert amikor érzem hogy melegedik az arcom olyan rossz érzés kap el?
21F
Érzékeny arcbőröd van.. 1-2 termékkel megtudod nyugtatni az arcbőrödet hogy ne pirosodjon ki,de ahhoz menj el egy jó kozmetikushoz.
23l Kozmetikus
Én úgy tudom hogy olyan krémek vannak ami már a kialakult pirosságot nyugtatják, de nekem olyan kellene amitől nem pirosodik ki, mert tényleg eléggé elrontja a hangulatomat ez az egész. Ha kicsit megeröltetem magam már egyből kezd vörösödni.
Tudsz ajánlani olyan terméket ami szerinted hasznos lehet?
Ha a megfelelő termékeket fogod rá használni akkor az arcbőrőd normalizálódni fog azaz nem azonnal így válaszolni a különböző időjárásokra.
Ha megerőlteted magad akkor lehet h fog látszani de nem vörös lesz max csak piros.
Láthatatlanban nem tudok ajánlani neked terméket.Menj el egy jó kozmetikushoz aki útba irányít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!