Mitől olyan a lányok haja, mint a selyem?
Figyelt kérdés
Nagyon vastag, sűrű hajam van, sörényhez meg dróthoz szokták hasonlítani. Nagyon száll sajnos, nem tudok vele mit csinálni. Kifésülöm és pár perc múlva, mint aki most ébredt. Sok lány haján látom, hogy gyönyörű egyenes és szinte olyan, mint a selyem. Mivel lehet ilyen hatást elérni? Milyen termék tudna segíteni a hajamon?2021. okt. 10. 14:57
11/16 A kérdező kommentje:
Rendes sampont használok...
2021. okt. 10. 16:38
12/16 anonim válasza:
Vasalják. Tesóm most kezdte vasalni, elég nagy a különbség. Sajna hosszútávon ez azért nem tesz jót.
13/16 anonim válasza:
nekem is hasonló állagú a hajam, én elkezdtem balzsamot használni, néha hajpakolást, akár hajvégápolót. hajbalzsamból a Garniernak a makadámiadiós vagy a banános hajbalzsamját használom és bevált, de a dinnyés meg a tressemmének a sima hajat eredményező balzsama is bevált. ezenkívül naponta mosok hajat.
hajhossz nálam annyira nem befolyásolta a textúrát, viszont az hogy mennyire van kiritkítva igen. milyen hosszú a hajad?
14/16 A kérdező kommentje:
A hátam közepéig ér.
2021. okt. 11. 10:11
15/16 anonim válasza:
Joico keratinos hajkezeléstől olyan a hajam:)
16/16 anonim válasza:
szerintem neked göndör hajad van, csak nem eszerint ápolod, ezért fel se tűnik.
ha valóban göndör, akkor fesulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!