Szalagavatóra mit kezdjek a hajammal?
Nekem sosem volt olyan húde hosszú hajam viszont a vállam fölé sose ért.
Csütörtök este voltam fodrásznál hogy fesse be a hajamat. Még sosem volt festve és alapból sötétbarna színű.
Én mutattam neki képet ahol a hölgynek jól meg van csinálva omréra a hajam és az nagyon tetszett.
Nem tudom hogy siekrült kifognom pont nekem azt a fodrászt vagy csak az volt a baj hogy este volt vagy én nem tudom már, de teljesen leégette a hajvégeimet a nő.
Ott helyben bepánikoltam és azt sem tudtam hogy mihez kezdjek.
Mondta a hölgy hogy nagyon sajnálja és hogy nem kell fizetnem semmit ezért. Mondtam neki hogy ez az alap de mi lesz a hajammal mert december elején szalagavatóm lesz és ilyen hajjal nem tudok ott megjelenni. Mondta hogy ez nem lesz egészségesebb meg nőni sem fog ha nem vágjuk le. Belementem a vágásba mert gondoltam ennél rosszabb már nem lehet.
Hát most a vállig érő hajamból lett nagyjából egy ilyen gomba forma amivel nem tudok mit kezdeni.
Ilyenre gondoljatok csak nincs semmi formája.
A kérdésem az lenne hogy szalagavatóra mit kezdjek a hajammal? Hagyjam így? (így nagyon nem tetszik) növesszem meg 2 hónap alatt? Egyszerűen kétségbe vagyok esve és nem tudom hogy mi legyen.
Köszönöm szépen a segítséget de póthajat nagyon nem szeretnék.
Ezzel a "fazonnal" nem lehet semmit se kezdeni?
Nem válasz a kérdésedre, de fodrászként érdekelne hogy hogy sikerült ez a leégetés.
Eleve sötétbarna szűz hajból nem feltétlen lesz szinte fehér végű ombre.
Hozzám is rendszeresen jönnének kiscsajok, sötét hajjal, hogy ők bizony most fehéret, nagyon szőkét akarnak. Mikor a kockázatokat elmondom, hogy letörhet, stb. van aki akkor sem érti. Saját felelősségre csinálom olyankor, nyilatkozattal.
Nem a fodrászt védem, de sok vendég képtelen addig nyújtózkodni, ameddig a takaró ér.
Sokszor hajmeresztő elképzelések és szinte 8-10 árnyalatnyi különbségkéresek vannak. Holott a 12%-os oxi is csak max. 6 árnyalatot világosít.
Nem nagyon értek a hajfestéshez de azt persze tudom hogy mennyire lehet világosabb. Nem szőkét akartam az ombre végére csak világosabb barnát.
És a fodrász is azt mondta hogy meg tudja csinálni.
A 6-os vagyok
Akkor fordított taktikával gondolkozva, ha hosszabb már addig nem lesz, esetleg egy a mostanit tovább vágva-alakítva másik fajta rövid hajat képes volnál szeretni? Nézegess képeket a neten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!