Hogy érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
Pár hete vásárlói értékelések alapján összeválogattam magamnak egy arcápolási pakkot: arclemosó, tonik, szérum, nappali/éjszakai krém. Mindegyik más márkájú és szebb a bőröm, mint valaha.
Elmondtam a kozmetikusomnak és szerinte egy termékcsaládot kellene használni, mert ez így nem jó. Pl. Az XY márka kombinált bőrre való csomagját.
Sok-sok évvel ezelőtt kipróbáltam ezt a módszert, de akkor azt tapasztaltam, hogy legalább egy termék nem vált be. (Pl. túl olajos hatású hidratáló)
Mi a véleményetek?
30N
2021. okt. 8. 07:19
A kérdező szavazást indított:
Jó az összeollózott módszer, ha így szép a bőröd.
A kozmetikusodnak van igaza. Egy márka termékcsomagját használd.
19 szavazat
3/5 anonim válasza:
Nem szükséges ugyanabból a márkából összeválogatni.
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem szükséges egy márkából használni a dolgokat. Pláne, hogy tapasztalatom szerint a legtöbb márkából max. egy-egy termék van, ami tényleg jó, és pont a te bőröddel is kompatibilis, minden márkának vannak gyengébb termékei, amik meg felejtősek.
5/5 anonim válasza:
Ha kitapasztaltad, hogy a te bőrödnek mi tesz jót, akkor jók az összeválogatott termékek!
Én sem használok teljes termékcsaládot, csak össze válogatom, amire szükségem van.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!