Melyik Yves Rocher arctisztító a legjobb a kettő közül?
Figyelt kérdés
A két termék linkjét itt találjátok:
1. Mélytisztító arclemosó miteszerek ellen: [link]
2. Arctisztító zselé: [link]
2021. okt. 6. 13:41
A kérdező szavazást indított:
Mélytisztító arclemosó miteszerek ellen
Arctisztító zselé
6 szavazat
1/5 anonim válasza:
Egyik se. Mindkettő tele van nyomva parfümmel.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha egyik sem, akkor ki melyik arctisztító terméket ajánlja ebben a márkában?
2021. okt. 6. 13:46
3/5 anonim válasza:
Miért pont ez a márka? Ez arról híres hogy parfümözött termékei vannak, egy olyan arctisztítót nem láttam aminek szép lett volna az összetevője.
4/5 A kérdező kommentje:
Mivel jó pár embertől hallottam ezt a márkát és mivel én még soha nem használtam csak kíváncsiságból gondoltam, hogy kipróbálnék néhány termékét.
Most Garnier 3in1 terméket használok, újat is ki szeretnék próbálni.
Erről a hajsamponról esetleg van valami véleményed? [link]
2021. okt. 6. 13:58
5/5 anonim válasza:
Nekem soha nem jottek be a termekeik, samponok es balzsamok kifejezetten szarra szaritottak a hajam.
Arclemosonak biodermat ajanlok, az tenyleg nagyon jo, nekem a rozsaszin, sensibio valt be, mitesszerekre es pattanasokra pedig a niacinamide es aha savas hamlaszto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!