A fiúknak miért nem tetszik a rövid haj nőkön?
Levágattam a hajamat de egyik fiúnak se jön be most mit csináljak?
Tudom hogy sok idő mire megnő újra
Nyakam tetjéig ér. Ahol kezdődik az állam.
Akkor lehet hogy várnom kéne a megfelelőre és elengedni azokat akiknek nem tetszik ez a hajam?
"Akkor lehet hogy várnom kéne a megfelelőre és elengedni azokat akiknek nem tetszik ez a hajam?"
Hát figyelj ez olyan, hogy ha kövér vagy akkor vársz arra aki kövéren szeret vagy lefogysz és akkor más pasik érdeklődését kelted fel. Ha neked így jó akkor várhatsz és választasz abból amiből lehet, ahogy akkor teszed ha hosszú a hajad. Már csak az a kérdés, hogy mennyire lesz metszete annak akik neked tetszenek és azoknak akiknek te tetszel és ez a fedés mennyire lesz nagy.
12-nek.
Igen csak akinek a rövid haj jól áll annak 90%-ban a hosszú is. Fordítva viszont nincs így.
Még annyit 14.
Ma voltam egy boltban. A csajnak állig ért a haja kb és szerintem teljesen jó csaj volt. Neki jól állt, bár ő inkább üzletasszony feeling volt, nem mondanám annyira aranyosnak (nem olyan volt akire azt mondom, hogy ő tipikus barátnő). Kb úgy nézett ki mint a "Fontos vagy nekem"-ben a nő rövid hajjal, csak neki barna volt és kinézettre jóval fiatalabb volt. Jobb csaj volt rövid hajjal mint a színész:D
Mondjuk igen, így belegondolva a csaj akinek rövid volt a haja veri a színészt rövid hajjal, de hosszú hajjal már azért elgondolkodtató, de én hosszú haj párti vagyok alapból:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!