Van valami káros abban, amikor valaki leborotválja az intim részt?
Most szeptemberben elkezdtem borotválkozni. Anya azt mondta a lábamat és a hónaljamat borototválhatom, de lent nehogy hozzányúljak. Kérdeztem őt miért, de csak ideges lett úgyhogy hagytam.
Neten utánanéztem, de csak annyit írtak, hogy be tud gyulladni a szőr helye. Ezt értem. Ezen kívül van más veszély?
Jó az a borotvahab amivel a lábamat borotválom? Vagyis azt rákenhetem a puncimra?
Hátul a fenék részt is borotválni szokták?
"Ezen kívül van más veszély?"
Tartsd tiszta helyen a borotvát, lehetőleg ne vágd meg magad, más nem jut eszembe.
"Jó az a borotvahab amivel a lábamat borotválom? Vagyis azt rákenhetem a puncimra?"
Ha érzékeny vagy, akkor csípheti a mentol, de nem az a jellemző. Olyankor leöblíted és használj tüsfürdőt. Az is teljesen jó szokott lenni.
"Hátul a fenék részt is borotválni szokták?"
Nincs sehol előírva, rajtad múlik. Én le szoktam borotválni ott is, lassan, óvatosan. Egy perc az egész.
Anyudhoz nem tudok hozzászólni, ő ilyen és kész, ne foglalkozz vele szerintem.
Nincs káros hatása.
Nekem így nem gyullad be:
- szappanhabot használok "síkosításra" (a borotvahab szerintem fölösleges, de kinek mi)
- a szőr növekedési irányával megegyező irányban húzom a pengét
- nekem segített, hogy klasszikus biztonsági borotvát használok, nem műanyag vackokat
- miután végeztem, aloe vera géllel kenem be
A szülők annyiból kifogásolhatják, hogy azt gondolják nemi életet akarsz élni és azért borotválnád, lehet hogy ezt nem helyeslik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!