Szerintetek a színes haj vagy a sima egyszínű haj néz ki jól?
Színes haj alatt azt értem hogy mondjuk félig fekete és félig szőke mondjuk valaki haja
Vagy rózsaszín stb?
Melyik nevetséges? Vagy te melyiket preferálod és miért?
Véleményeket várom! :)
18/L
nekem tetszenek az extremebb festesek is, de 25 felett mar meglepodok ha valakin ilyen hajat latok.
19L
Nekem nagyon tetszik másokon a színes haj. Az enyémet viszont az eredeti színében hordom (barna). Bár ennek főként az az oka, hogy igyekszem megőrizni az egészségét/hosszát. Egy ideig volt festve a hajam, de nagyon megsínylette, nem tudtam hosszúra megnöveszteni, na meg nem göndörödött rendesen.
Ha egyenes lenne a hajam, és gimis lennék, most is festeném a hajam (akár több színűre is). Most már a munka miatt se merném túl extrém stílusban hordani. 😅
Egyénfüggő, nem mindenkinek áll jól egy-egy stílus, vagy szín.
Nagyon szép színátmenetes frizurák is vannak és van , akinek jól áll, van akinek kevésbé.
Nem lehet így általánosítani, kérdező.
Ha nem tudod, mi illik hozzád, tesztet is kitölthetsz:
Nekem tetszik a színes. Mostanában a színátmenetes ombre festés tetszik legjobban. Nekem is ilyen van, barnából lefelé szőkül.
Régebben a melír is tetszett, azt az utóbbi időben rendezetlennek találom.
Az extrém színekből is az tetszik jobban, ha nem az egész haj olyan, csak egy tincs, vagy egy része.
Nekem egyik oldala rózsaszin most,a màsik neonzöld
Fufrum meg kèk jelenleg
34 vagyok
Mondjuk huszonévesnek néznek
N
Szàmomra a barna,fekete baromi uncsi
Talán ,a fehéres szőke tetszik ha már egyszinű lenne.
Előbbi voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!