Nők, férfiak szerintetek jó ez a hajstílus?
Figyelt kérdés
A színtől most tekintsünk el, nekem sötétbarna hajam van , magára a fazonra várom a véleményt.
2021. szept. 25. 18:02
1/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de lehet hogy csak Justin miatt, mert elég unszimpatikus számomra. Máson lehet jól néz ki
3/15 anonim válasza:
Az én szememben ez a hajstílus nem férfinak való. De hát a mai fiatalság közt ugye nehéz férfiakat találni :)
4/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, hasonló az enyém is. Mondjuk én nő vagyok.
5/15 anonim válasza:
Én már annak is örülök ha nem hullik a hajam csomókban, nem olyan mint egy száraz pókháló, vagy zsírral áztatott poliplábak.
Irigylem azokat az embereket, akiknek csak design kérdése a haj.
6/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de nem is merem megmondani szemtől szemben a srácnak ha ilyen haja van, mert félek, hogy nekem esik a ridiküljével, vagy a magassarkú cipőjével.
7/15 anonim válasza:
Fiúnak még oké, férfinak már kevésbé.
8/15 anonim válasza:
Hát nekem annyira nem tetszik, de ízlés kérdése.
9/15 anonim válasza:
Sokkal jobb a bőrkopasz szerintem.
10/15 anonim válasza:
Nem az én stílusom de amúgy teljesen oké. Csak nekem a festéssel sok. Szerintem a többségnek a személy miatt unszimpatikus. De festés nélkül meg mondjuk ha van szakállad nem férfiatlan azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!