Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek volt vagy lesz drasztiku...

Kinek volt vagy lesz drasztikus hajvágása mostanában?

Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 09:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Ma talán lesz rá időm hogy levágjam a feleségem haját a múltkor csak festésre volt időm de ma levágom. Aszimmetrikus bobja van elöl hosszú hátul rövid és alá van nyírva 1mm re lehet hogy kipróbáljuk a hajtetkót ha engedi a múltkor már beszéltünk róla.
2021. nov. 6. 13:28
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 hónapja lett meligéröböl egy felnyírt pixi frizurám

Pénteken pedig megyek fodrászhoz és ilyen rövidre fogom vágatni.

[link]

2021. nov. 15. 16:10
 33/45 anonim ***** válasza:
Tuti nagyon jó választás de ha elfogadod a tanácsom fokozatosan nyíratod fel hogy alul és hátul majdnem nullás aztán fokozatosan azaz ne egy méret hanem fokozatosan legyen felnyírva az sokkal jobb. Egy az hogy nem nől meg olyan hamar és sokkal jobban is néz ki még 2 hét után is vállalható. De ezt azért 3 hetente - havonta fel kell nyírni hogy jó legyen De ha megkérdeztem hogy váltottál ilyen rövidre szerettél volna változást? De nem baj biztos jól állhat. Sok sikert. :)
2021. nov. 15. 17:07
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem számít drasztikusnak de ém 1 év után vettem rá magam hogy a mellig érőből rövid bubit vágassak
2021. nov. 26. 17:14
 35/45 anonim ***** válasza:
58%
Biztos hogy te is vágytál egy változásra ez nem is baj jó dolog ha valaki nyitott az új dolgokra biztos vagyok benne hogy nagyon jó választás főleg ha illik az arcod formájához. Ez egy nagy dolog lehetettszámodra ha 1 évig tartott mire rászántad magad. De ahogy leírtad nem bántad meg.
2021. nov. 26. 21:44
 36/45 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem bántam meg nagyon jól döntöttem.
2021. nov. 26. 22:40
 37/45 anonim ***** válasza:

Húgomnak volt 1 hete.

Csodálkoztam is mert mindig is megjegyezte hogy mennyire nem mőies a rövid haj.

Aztán 1.5 hete szakított a barátjával és gondolom ezért levágatta a haját

Neki nagyon jól áll de mivel sportol is ezért szerintem könnyebb is neki hordani és kezelni.

Ilyen lett neki

[link]

Persze valakinek lehet hogy ez nem rövid de neki már a popsiját súrolta a haja

2021. dec. 21. 14:27
 38/45 A kérdező kommentje:

Akkor nagy változás volt neki. Mit sportol?

Neked volt valami nagy hajvágás mostanában vagy még régebben?

2021. dec. 21. 14:49
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

#37 vagyok. Atletizál (fut)

Szóval jól is jön neki hogy nem nagy hajat kell "cipelnie"

Nekem hosszú a hajam de nem tervezem levágni.

A húgom viszont nagyon győzköd hogy legyen ugyanolyan hajunk de nem tudom még

2021. dec. 21. 15:27
 40/45 A kérdező kommentje:
Lehet hallgatnod kéne rá én is atletizálok hivatalosan szakosztálynál és sokkal jobb az a rövid haj. De azért olyan legyen hogy össze tudja kötni mert annyira nem jó ha nem lehet össze kötni én már jártam úgy.
2021. dec. 21. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!