Milyen testápolóba, samponba, parfümbe bíztok meg? Károsítja a bőrünket vagy használ?
Figyelt kérdés
Én niveát szoktam venni szerintetek az jó? Parfüm változó de jobb mint spray annak nem érzem idő után illatát:D 19F2010. aug. 31. 21:10
1/5 anonim válasza:
Saját márkás termékeket használok. A testápoló meg a sampon kiváló minőségű, a létező legjobb, ami elérhető. A parfüm is kiváló, de az természetesen nagyon ízlés dolga. Ki milyen illatot szeret.
2/5 Esme.avantgarde válasza:
Testápoló: Kókuszos dm-es, vagy baba
Sampon: könnymentes gyerek-baba plusz citromos-kamillateás öblítés meg néha fodrászcikkes nagytégelyes rózsaszín hajpakolás
Parfüm: Dior Addict sötétkék
3/5 A kérdező kommentje:
És az ilcsi, baba ezek magyar kozmetikumok? Jók is? Lehet ezek közül fogok használni v.mit
2010. aug. 31. 21:24
4/5 anonim válasza:
Én Babát szoktam meg bőrgyógyász által felírt fürdőkrémet (ekcémás vagyok) szoktam fürdéshez... samponnak pedig a Schwarzkopf Bonacure termékcsaládból a hajdúsításre valót (nem tudom, drogériában lehet-e kapni, én fodrásznál szoktam venni, és a termékcsalád többi tagját fodrászkellékesnél láttam), mert hullott. Arckrém/arcradír Garnier. Nekem egyikkel sem volt különösebb bajom. Ja, régebben Fructist használtam hajra, attól sem lett bajom, pedig én kb. mindenre allergiás vagyok. Asszem egyszer Schaumát vettünk, na, attól sömörös lett az arcbőröm, ahol hozzáért a haj... meg nekem a híres-neves Dove-szappan teljesen kiszárította a bőröm (egyébként szappanból Palmolive-et használunk).
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok, parfümből meg teljesen változó, eddig egyik parfümöm sem ártott a bőrömnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!