Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik csavaros végű orr...

Létezik csavaros végű orr piercing? Ha igen hol?

Figyelt kérdés
2 hete lett az rrom lőve, de csak ugy merek elaludni, hog leragasztom sebtapasszal vagy valamivel, mert már 2szer is kiesett alvás közben a pircing(bogyos végű) az orromból :S Ma votlam az apacsba(westend)Ö de ők mondták hogy nem árulnak ilyet... :S
2010. aug. 31. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen létezik. Szerintem netről rendelj, ott találsz minden félét;)
2010. aug. 31. 18:04
 2/6 A kérdező kommentje:
de már keresztem az onlinepiercingen is de nem találtam...:S
2010. aug. 31. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Vatera?
2010. aug. 31. 18:12
 4/6 A kérdező kommentje:
ott se találtam sajnos..:S
2010. aug. 31. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Apacsban pedig van, csak nem így kell kérni. Nekem porcban van ugyan, de oda is ugyanolyan kell, mint az orrba, és előtte nekem is bogyós volt.

Szóval én olyat vettem, hogy 2 racsavarható bogyó, plusz egy szár, és kész is van a csavarós piercing :)

Akkora szárat kértem hozzá, mint amekkora a bogyós végű.

Így kicsit drágább, de örök életű darab készíthető, hátránya, hogy "hátulról" kell berakni, de nem olyan nehéz, kibírható...

Ja, és ha megunod, akkor nem kell egy teljesen újat venni, csak egy bogyót, amit rátekersz :)

2010. aug. 31. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Találtam neked kedvenc online pc boltomban. A talpasok pl csavarosok :) De itt van kb ezer féle, ha itt nem találsz, akkor sehol...

[link]

2010. aug. 31. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!